Perjantai ja kaksi päivää lähtöön. Pitkä aika on kulunut lähtöpäätöksestä ja monen monituista hakemusta täyttäneinä kaikki näyttäisi olevan valmista, hammastahnan ostoa lukuunottamatta. Asunnon kanssa meni yllättävänkin pitkään ennenkuin saimma informaatiota, mutta sekin on nyt kunnossa ja tiedämme suunnilleen mitä tuleman pitää. Vuokra ei ole kallis, mutta ei pääse kyllä kämpän koollakaan kehumaan. Samapa tuo, se tuskin häiritsee reissua.

Tänään meillä molemmilla oli uusintakokeet ja niihin lukeminen oli jokseenkin kovan työn takana, mutta luettiin ja kokeet tehtiin. Nyt kevyemmällä mielenrauhalla sunnuntaita odottelemaan. Jarkolla tosin jäi jotain hampaankoloon ko kokeesta, mutta se varmaan lähtee sillä hammastahnalla.

Lento lähtee Oulusta 14.10 ja Helsingissä vaihdetaan konetta joka suuntaa Prahaan, jossa tulisi olla vähän ennen kahdeksaa illalla. Prahasta on hostelli varattu kolmeksi yöksi ja todentotta toivotaan, että varaus meni perille. Hinta 15 euroa per naama, johon kuuluu aamupala. Keskusta on myös lähellä, joten aika ei mene bussilla/metrolla eksyilemiseen. Keskiviikko illasta suunnataan sitten Brnohon josta joku (toivottavasti) tulee meidät noutamaan koululle ja asuntolaan. 

Lisätään vielä, että kuvagalleria tulee eri osoitteeseen kuin tämä tilateknisistä syistä. Ilmoitellaan myöhemmin koha saamma sen siihen kuntoon.

-temu