Nyt se sitten tapahtui! Meidän rakas postijärjestelmämme toi meille kahvilähetyksen!! Tunnelma oli siis katossa jo heti aamupäivästä. Nyt on sitten tämäkin asia kunnossa. Ihmetyttää kyllä vähän, missäpäin maailmaa se isä-Matin lähetys seikkailee, mutta eiköhän sekin aikanaan perille löydä.

Tänään me kävimmä teknisessä museossa ja olihan se mielenkiintoinen paikka. Siellä oli kaikennäköstä värkkiä höyrykoneista moottoripyöriin, autoihin ja musiikkiin. Parhaita mielestäni oli kaikki ne pienoismallit höyrykoneista, joiden mekanismia pääsi tutkimaan kampea pyörittämällä. Kaikkein isointa konetta pyöritettiin malliksi sähkön voimalla ja täytyy sanoa, että on ne osannut ennenvanhaankin. Harmitti vain, kun kaikki selitykset oli tsekiksi niin joutui vähän arvailemaan, mutta hyvä reissu kuitenkin.

Eilen kämppiksemme Milos vei meidät pelaamaan poolia ja suruksemme huomattiin, ettei täällä ilmeisesti ole snookerpöytiä ollenkaan. snif. Ja sitten se musiikki.... Oli sellainen äijämeininki kaukana tuosta "peliluolasta", siellä soi sellainen diskohumppa koko ajan ja väliin hitaita nyyhkypiisejä, ei meillä vaan kotona suomessa. Mutta kaikesta huolimatta oli kiva käydä välillä pelaamassa sitäkin. Pauli on edelleen kipeenä ja ilmeisesti vähä syö miestä, valitteluni.

Eipä tässä tämän kummempaa tällä kertaa.

-T