Keskiviikkona saavuimme siis tanne Brnohon ja matka oli kaikenkaikkiaan vaivaton. Prahan bussiasema ei kyllakaan ollut mikaan paratiisi, ottaen huomioon, etta se on paakaupungin asema. Bussi alle ja menoksi, matka taittui suoraan moottoritieta pitkin Brnohon. Ovat pirulaiset keksineet laittaa betonilaattoja siihen tiehen ja arvata saattaa, etta kyyti oli roykkyista. On kuulemma halvempaa.... Perilla meita oli vastassa yksi entinen vaihtari, joka oli syksylla oulussa seka paikallisen international student clubin tyyppi, joka vei meidat koululle ja kertoi tarkeimmat asiat. Homma meni tosi hyvin. Taalla cambuksella on kaikki tarvittava, pikku kauppa, pari ruokalaa, fitness clubi missa kaikennakosta laitetta, leffateatteri, pubi, automaatteja yms. Onhan tama aika syrjassa keskustasta, mutta bussillla ja ratikalla paasee hyvin kulkemaan.

Kamppa on silleen ok, koska tilaa on kohtalaisesti. Huoneet ei ole nyt niin isoja, mutta muuta tilaa on riittavasti. Olemma tassa Jaken kanssa olleet paa-asiassa kahdestaan, koska toinen mejan kamppiksista on kaiketi viela lomilla ja toinen kavi nayttaytymassa keskiviikko iltana. Olemme talla hetkella eri huoneissa, mutta saatetaan mulkata huoneet silleen, etta paasemma samaan karsinaan. Koulu alkaa maanantaina ja siitapa se sitten lahtee rullaamaan. Eilen kavimma maksamassa vuokrat ja takuut seka hoitamassa muut asiat asumiseen liittyen. Ei suurempia ongelmia.

Tama tsekkilainen nappaimisto on tosi outo, mikaan ei oikein ole siella missa pitaisi. esmes y on z ja toisinpain. Muutenkin kaikki merkit on jotain ihan muuta ja laheskaan kaikkia ei edes loyda... prkl.

Semmosta.

Ainiin. Mikko, ikava tuottaa pettymys, mutta se linnan torni oli kiinni. Jai porrasjumpat toiseen kertaan, olisi ollut kiva kylla kayda siella. ehka kevvaammalla...

-Temu