perjantai.
Näin se sitten alkoi viimeinen viikko. Jake lähti tänä aamuna kamppeineen suunnistamaan Prahan ja Tanskan kautta Suomen maahan. Nyt tuntuu vähän oudolta, kun ollaan kuitenkin alusta asti seikkailtu ja asuttu yhdessä. Mutta olipahan meillä melko vauhdikas viikko :) Viimeviikonloppuna suunniteltiin, että mitä me halutaan täällä vielä ennen lähtöä tehdä ja päätettiin kolme asiaa. kartinki, 
keilaus ja golffaus. Maanantaina illalla tuumattiin, jotta lähetään ajamaan kartinkia ulkoradalle ko se oli ollu suunnitelmissa jo pisemmän aikaa. Oikeaa rataa ei kuitenkaan löytynyt ja päädyttiin sitten keilaamaan. Suunnitelman vaihdos ei sinällään harmittanut, koska keilaus oli ihan mieluinen juttu sekin. Tiistai iltapäivästä keksittiin lähteä golffaamaan yhtäkkiä... pienen tiedustelun ja selvittelyn jälkeen lähettiin matkaan kohti golfkenttää. Pitkä matka ratikalla kauas vain todetaksemme olevamme viisi minuuttia myöhässä seuraavan lähtiessä 2 tunnin päästä. Juu, eli ei sitte muuta ko minigolffaamaan sen sijasta. Hauskaahan sekin oli ja jälkipelejä terassilla istuttaessa tuumattiin josko kokattaisiin tortilloja ja kutsutaan porukkaa mukaan. Jake oli muutenkin suunnitellut pitää pienet läksiäiset sille iltaa. Ei muutako kauppaan tarvikkeita ostamaan ja silleen. Tortillat olia hyviä, suorastaan erinomaisia ja muutenkin mukava porukka kasassa sivistyneesti.... ainakin siihen asti kun kuvioihin astui vesipyssy :) Vartti ja sen jälkeen vettä lentää lasista, pyssystä ja ties mistä. Yhtään selviytyjää ei tainnut tuosta sodasta jäädä ja tulipa pestyä keittiön lattia ja iso osa käytävääkin :) Se oli hauskaa se.

Keskiviikkoaamusta ponkastiin reippaana ysiltä ylös ja uusi yritys kohti golfkenttää, tälläkertaa ajoissa. No ei päästy kun ulko-ovelle ko alko satamaan kuin sieltä kuuluisasta esterin takaluukusta. Siitä huolimatta jatkettiin vielä kaupunnille kun jakella oli muutakin asiaa sinne. Siellä päätettiin olla lähtemättä eteenpäin, koska keli oli niin epävakaa, kerpele. No, mutta iltaa kohen keli parani ja tiet kuivasi, joten nokka kohti oikeaa karttinki rataa tällä kertaa. Taas ratikalla melkein tunti suuntaansa ja ajamaan. Tähän asti 2/3 tavoitteista toteutunut. Puoliltaöin vielä elokuviin katsomaan Pirates Of The Caribbeanin kolmososan ensinäytöstä.... johan se oli sitten pitkälle aamuyötä kun sieltä nukkumaan pääsi.

Torstaina taas ysiltä enemmän ja vähemmän pirteänä ylös, ulos ja liikkeelle. Operaatio Golffaamaan vol3. saattoi alkaa. Koululta eka parit todistukset ja matkaan. Keli oli aurinkoinen ja mikäs sen parempi. Tällä kertaa päästiii reilun tunnin matkan jälkeen golf kentälle ja hymy oli herkässä. Ei me nyt ratoja menty kiertämään, mutta rangelle palloja ampumaan kuitenkin. Täytyy sanoa, että on tuo golffi eri peli... Jaken kanssa erotuttiin kyllä melko hyvin siitä "tavallisesta" kulkijasta siellä :)  rikkaat p***....set ;) Tuon päivän jälkeen meikäläisen hihaton paita oli niin sanotusti palanut kiinni, ei kirjaimellisesti, mutta nyt kyllä näkee mikä paita on ollu päällä :) Illalla alkoi sitten ilotulitusten MM-kista tai jotakin sinnepäin. Sitä kestää nyt viikon joka ilta :) Parikymmentä minuuttia täyttä pauketta musiikin tahtiin synkronoituna oli kyllä varsin komea päätös Jarkon Tsekin reissulle!! (Minun lähtöä ne tulittaa viikon :D)

Semmosta tällä kertaa, ensi kerralla jotakin muuta. Sunnuntaina mennään puoleenväliin Prahaa tekemään jotakin jännää, mutta kerrotaan siitä sitten myöhemmin.... ei pidä paljastaa kaikkea kerralla. Tsekki vaikenee toviksi.

-T