tiistai.
Tänään säästelimme jalkoja hieman enemmän ja kävimme vain uudessa kaupungissa shoppailemassa sekä myös luonnonmuseossa. Museokäynti meni vähän munilleen, koska ei hoksittu sen menevän kiinni jo viideltä. Sekin vähä aika meni kiviä kattellessa ja mielenkiintoisin zoologian osasto jäi aikalailla kesken. Sekin vähä mitä ehdittiin katsoa, niin meni hirviä ja jäniksiä tiiraillessa, että eipä paljoa tuolla reissulla sivistynyt.

No, kävimmä sitten seikkailemassa kaupungilla ja pienestä sokkeloisesta ostoskeskuksesta löysimme pienen kirjakaupannäköisen puljun, josta voisi ostaa tsekki-englanti sanakirjat. No, tämä pieni pulju osoittautui neljäkerroksiseksi kirjahelvetiksi, mistä ei meinannut löytää sitten yhtään mitään. Aikamme etsittyämme löysimmä pienet sievät (3*5cm) sanakirjat mukaan. Siitä sitten vaatekaupoille ihmettelemään ja löysimmekin kohtalaisen edullisia kamppeita. Aina olen shoppailua kritisoinut, mutta siellähän sitä oltiin
itsekkin kuin pikkupojat karkkikaupassa. Molemmille tarttui pikkutakit mukaan ja päätös siitä, että Brnosta ostetaan vielä puvut. Sellainen perus puku kun maksaa about 2000 korunaa, joka on suunnilleen 65-70 €.

kämpille päästyämme seuraava vaihe oli tietenkin olutmaistajaiset. Käytiin naapurikaupasta hakemassa pussillinen erilaisia oluita ja rankingit pystyyn. Itse suoritusvaihe jääköön kirjaamatta, mutta tulokset olivat seuraavat (1-5 tähteä):

Velkopopovicky vaalea    : ***
Velkopopovicky medium : *****
Velkopopovicky tumma   : *****
Budweiser budwar           : *****
Gambrinus                       : *****
Radegast                         : *****
Krusovice                        : *****

Vertailun vuoksi

Karjala                             : **

Näin.

T&J