tiistai.
Sunnuntain pelissä kävi niin kuin vähän pelättiinkin. Mutta hopeaa tuli, ja venäjä- voiton jälkeen se on kova suoritus... Ruotsikin jäi taakse. Peliä mentiin katsomaan keskustan tuntumaan ja tietenkin suomen liput harteilla :) Pelin jälkeen istuskeltiin vielä tovi, ennenkuin jatkoimme matkaa kaupungin läpi takaisin asuntolaan ja tappiosta huolimatta kannoimme lippuja korkealla vielä loppuillankin.

Perjantaina kävimmä chateau Lednice:ssä kattelemassa maisemia ja semmosia. Itse kartanossa kävimme vain lyhyen opastetun kierron verran, 
eikä siinä nähnyt kuin ensimmäistä kerrosta. Mutta hienolta näytti sekin vähä. Kuvia ei sisältä ole, koska siellä ei saanut ottaa kuvia (on sieltä yksi kuitenkin). Loppuaika kierreltiin pitkin 2000 hehtaarin "pihaa". Ajeltiin veneellä ja käytiin näköalatornissa sekä käveltiin muuten vain puistojen poikki. Ilmatkin suosi sopivasti, välillä tuli vähän vettä, mutta lämmintä riitti siitäkin huolimatta.

Tällä viikolla viimeinen puristus kouluhommien kanssa, olisi tarkoitus saada torstaihin hommat pakettiin ja paketti menemään. Sitten voikin loppuajan lomailla ja keksiä jotakin kivaa.

-T