Perjantai.
Eilen illalla olisi kyllä ollut mukava olla oulussa, mutta kävimmä kuitenkin paikallisessa kaatamassa tuopit voiton kunniaksi. Peliä seurasimma radiosta netin välityksellä ja hyvinhän siinä kävi!! Keskiviikkona meillä oli ne ratikka bileet eli Tram Party ja täytyy sanoa, että meno oli hupaisaa :) Kaikkiin ikkunoihin teipattiin jokaisen kansallisuuden liput ja takaikkunaan iso ERASMUS- lippu (vaihto-ohelman nimi). Siellä sitten pärrättiin edestakaisin mihin vain kiskot vei. Kaupungilla liikkuvien ihmisten ilmeet oli kyllä aika hauskoja kun ne koitti selvitellä, että mikä ihmeen vuoro se tuollainen vaunu on, mutta kun ne huomasi mistä on kyse ilmeet muuttui nauruksi. Hauskaa.

Pumpun suunnittelussakin ollaan päästy taas kovasti eteenpäin siitä huolimatta, että laskeskeltiin yksi päivä väärillä kaavoilla... saa sitä sitten ihmetellä kun vastaukset on ihan päin seiniä. Saimma kuitenkin oikeat kaavat ja tulostakin alkoi tulla vähän paremmin. Ensiviikonlopusta sen verran, että lähden Janin kanssa Frantan mukaan sen kotikylään la-su, siellä on jotkut häihin liittyvät pirskeet missä ei vissiin saa olla sukulaisia vaan pelkästään kavereita. Kun jäi pääsiäinen katsomatta niin käydään nyt katsomassa tänä viikonloppuna pikkukylän elämää. Jarkko ja Pauli jää tänne koti-Kolejniin, kun heille saapuu vieraita.

Kelit alkaa olla varsin kesäisiä, eilenkin niin komia ja lämmin päivä ettei paremmasta väliä. Tänäänkin mennään samalla kaavalla, mitä nyt vähän tuulee, mutta ei se paljoa jäähydytä. Viikonlopuksi luvattu myös komeita ilmoja.

-T