maanatai.
VAROITUS: Tämän tekstin lukeminen edellyttää kommentin jättämistä lukijakunnan määrittämiseksi. Mikäli hyväksyt käyttöehdot voit jatkaa lukemista suoraan seuraavasta kappaleesta. Muussa tapauksessa on sivuilta poistuttava välittömästi, tai aloitettava tämän varoituksen lukeminen uudestaan.

Näin se aika mennä vierähti helposti ja osin valitettavan nopeasti. Jarkko lähtee suomenmaahan perjantai aamuna ja itsellä sama kohtalo koittaa ensiviikon torstaina. Nyt tässä onkin aikaa vielä touhuta muita tekemättä jääneitä asioita kun kouluhommatkin saatiin päätökseen viime viikon loppupuolella. Nyt illan päälle lähetään ajelemaan kartinkia eri paikkaan kuin missä kävimme aikaisemmin ja sen pitäisi olla isompi ja parempi ja niin pois päin. Kelit on suosinut oikein isolla kädellä viime päivät ja elohopea on kivunnut paikoin lähemmäs kolmeakymmentä. Tänäänkin on ollut melkoisen trooppinen ilma ja hikeä pukkaa ottanahan läpi ihan solkenaan. Mutta hyvähän se on, että tarkenee. Sunnuntaina oli mielenkiintoinen päivä, kun täällä pidettiin museoiltaa. Jokaiseen museoon ja joihinkin muihinkin paikkoihin oli ilmainen sisäänpääsy. 
Se vain tiesi kovaa väenpaljoutta ja semmosta, mutta ihan mielenkiintoista oli. Muutamassa paikassa käytiin pikaisesti ja joistakin paikoista piti lähtiä jonosta ko ei meinannu päässä mihinkään. Kaupungilla liikkui myös museobusseja ja jopa yksi höyryvetoinen rautiovaunukin :) Se oli komea vehje vaikka kyytissä ei oltukkaan.

Torstai iltana oli ensinäytös ensiviikolla alkaviin ilotulituksen MM-kisoihin. Se oli vissiin usean maan yhteistyö ja hakkasi kyllä Suomen tulitukset mennen tullen ja palatessa. Tulitukseen kun kuului syknoroitu musiikki, mikä toi ihan toisenlaisen fiiliksen siihen touhuun.

Nyt piittää kiiruhtaa ajamaan
-T