torstai.
Taas on viikko vierähtäny ja ei ole tullut pahemmin kirjoiteltua. Huomaatteko, että kirjoituskerrat harvenevat koko ajan... No, mutta eipä täällä nyt niin paljon ole tapahtunutkaan, että joka päivä saisi runoiltua jotakin. Kuvia on nyt täältä campukselta netissä ja niistä tanssiaisista tulee lähipäivinä, kunhan saan ne Paulilta käsiteltäväksi. Älkää hämmästelkö kämpän siisteyttä, koska osa kämppäkuvista on meille etukäteen lähetettyjä kuvia,
ei täällä oikeasti niin siistiä ole. Paulin pitäisi tulla tänään Belgiasta takaisin Brnohon, oli tyttöystäväänsä moikkaamassa siellä. Jarkko meni tiistaina Prahaan myös samoissa merkeissä ja tulee perjantaina Aijan kanssa viikonlopuksi Brnohon.

Sunnuntaina paikalliset tyttäret kokkas meille ruokaa ja Jani teki sitten maanantaina makaronilaatikkoa vastineeksi. Molemmat oli tosi hyvvää ja varmaan taytyy tässä joku päivä kokkailla Jakenki kans jotaki suomalaista, vaikka mämmiä :) Poron/hirvenkäristys olis aika kova sana, mutta voi olla vähän hankalaa saada lihaa siihen plus tietenkin puolukkahilloa! Noo, täytyy kehitellä tässä jotakin kunhan Jake tulee takas. Niinjoo, siellä Janin kekkereissä tuli käymään myös pari Slovakialaista kaveria ja niillä oli mukana joku paikallinen likööripullo ja volttejakin vaivaiset 72%. Perhana ne keksi alkaa juomaan sitä ja pitihän se mejänki kokeilla Slovakialaista myrkkyä. Joo, itkemäänhän se laittoi mahtavan poltteen kera :) Tiistaina pidettiin Jaken kanssa koululla suomiesitelmää, jota muokkasimme hieman koulupainotteiseksi, koska heitä kiinnosti enemmänkin koulutusjärjestelmä. Esityshän meni jo rutiinilla eikä siinä sitten sen kummempia. Koulusta ollaan saatu myös aika mielenkiintosia kotitehtäviä, joita joutuu oikeasti vähän miettimään ja pähkäilemään. 
On saanut taas muistella miten siihen exceliin niitä finktioita oikein syötettiin plus sitten se, että mitä sinne syöttää. Nämä putkitekniikan laskut tulee kyllä työllistämään meitä enemmän kun muut aineet täällä, mutta toisaalta onpahan vähän haastetta. 

Huomenna perjantaina mennään käymään Brewery Cerna Hora:ssa eli panimossa. Siellä nähdään miten tätä paikallista herkkua oikeasti tehdään. Sen jälkeen illalla on Ranskalaisten järjestämä Moustache Party eli viiksibileet :) Miehillä röyhkeät viikset (ei teko) ja naisilla joku messevä kampaus. Tässä on pitkin viikkoa näkynyt enemmän ja vähemmän karvanaamaisia vaihtareita, kun kaikki kasvattaa partaa huomiseksi :)

-temu