tiistai.
Tänään käytiin ensimmäiset tunnit koulussa ja  tuntui kyllä oikein mielenkiintoiselta. Täällä on käytössä paljon koneen osia ja kuvia, joista näkee paremmin viat, vauriot ja rakenteen. Muuten nyt ei voi vielä pahemmin kommentoida... ja seuraavat tunni on ensi viikolla, joten hitaasti hyvä tulee. Meitä pyydettiin jo valmistelemaan suomiesitelmä, koska ollaan ekat suomalaiset tossa yksikössä :) Sitä tulee kuuntelemaan kaiketi isompiki porukka paikallisia opiskelijoita, joita kiinnostaa A) minkälaista opiskelu on meillä ja B) minkänäköisessä maassa me suomipojjaat ja -tytöt asustellaan. Hyvä, että kiinnostaa.

Isälle pointsit, kun laitoit kaffetta tulemaan postissa. Nyt jännätään tuleeko perille, tämä paikallinen kahvi kun on mitä on. Tänään meillä on isommat Erasmus- bileet, johon tulee vaihtariporukkaa muistakin kouluista kun tästä. Saa nähdä löytyykö lisää suomalaisia. Paulia harmittaa kovasti, kun on kipeenä... ei pääse osallistumaan, mutta sota on kovaa.

Loppuviikosta ei näillä näkymin ole muuta, kuin käynti teknillisessä museossa, mikä on kyllä varmasti mielenkiintoinen paikka.

-T