tiistai.
Tässä menneellä viikolla ei oikeastaan ole ollut hirveästi muutakuin kouluhommien kirjottelua ja muutama pakollinen iltama. Maanantaina, vappuna, täällä oli iltamat tuossa viereisellä mäellä ja porukkaa oli ihan kiitettävästi paikalla. Lukemattomia nuotiokuntia pitkin ja poikin seutua, näytti illalla ihan kivalta. Keskiviikkona vietimmä Janin synttäreitä ja menimmä suomi-tsekki osaston (+1 USA) kanssa ravinteliin syömään iha kunnolla. Siitä sitten jatkoimma keskiaika pubiin, joka näytti 
todella mielenkiintoiselta kaikkine rekvisiittoineen. Henkilökuntakin oli pukeutunut asiaankuuluviin asuihin. Paikan erikoisuutena oli hunaja olut... Se on kyllä sellasta ainetta, että siitä joko tykkää tai ei. Minä kuulun siihen jälkimmäiseen, mutta Jarkko piti siitä sitten minunkin puolesta.

Muutama päivä taas kouluhommia ja semmosta, ja lauantaina oli vuorossa Jaken synttärit. Kaksi paikallista järjesti pienet kotibileet, jonne oli kutsuttu pourukkaa monesta kansallisuudesta ja oli ihan mukavaa. Sinne mennessä saimma kaikki pahvihatut päähän ja muuta asiaankuuluvaa rekvisiittaa oli myös paljon. Siinä aikamme porukassa istuttuamme menimme kymmeneksi keilaamaan, ei ole tullutkaan keilattua ihan vähään aikaan. Täytyy sanoa, että siinä varmasti suurin syy miksi ei homma oikein sujunut.... pitänee käydä pelailemassa useamminkin, kun on sen verran hauskaa hommaa.

Toukokuu etenee kovaa vauhtia ja se tarkoittaa armottomasti, että Erasmus porukka alkaa pikkuhiljaa valumaan takaisin kotimaahansa. Aika on mennyt tosi nopeeta ja kukaan, jonka tunnen, ei haluaisi vielä lähteä yhtään minnekkään. Tosiasia vain on, että joskushan täältä on lähdettävä, kuka töiden tai jonkun muun asian takia. Jani ja Pauli lähtee jo tällä viikolla kulkemaan.... se on kyllä iso menetys, mutta kohtahan täältä itsekkin lähdetään. Huomenna käydään porukalla 
(suomi-tsekki +mahd muita) ottamassa drinksut ja semmosta ennenko pojjaat suuntaa maalimalle. Ei se auta, ois vielä tekemistä raporttien kanssa, pitäs parin viikon sisään olla valmiita ja palautettuna. Mutta hyvässä vauhdissa ollaan, eipä siinä eikä mitään.

-T